Crescent City 3 - Huis van vuur & schaduw

het derde deel in de YA fantasy serie
+15
gepubliceerd 30 januari 2024

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas (1986) is de auteur van de internationale bestsellerseries De glazen troon en Hof van doorns en rozen. Het eerste deel van De glazen troon schreef ze toen ze nog maar zestien jaar oud was. Meer op de website van de schrijfster.

Crescent City 3 - Huis van vuur & schaduw - beste Young Adult fantay 2024

Crescent City is een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven. De stad strekt zich uit in zeven districten, van het knusse stadshart en chique woonwijken, tot duistere uithoeken en de beruchte markt waar van alles te koop is, van vers vlees tot smokkelwaar.

Huis van vuur & schaduw is het verbluffende derde boek in de sexy, actievolle Crescent City-serie, na de wereldwijde bestsellers Huis van aarde & bloed en Huis van lucht & adem.

Bryce Quinlan had nooit verwacht een andere wereld te zien dan Midgard, maar nu ze dat wel heeft gedaan, wil ze alleen maar terug. Alles waar ze van houdt bevindt zich in Midgard: haar familie, haar vrienden, haar partner. Gestrand in een vreemde nieuwe wereld, zal ze al haar verstand nodig hebben om weer thuis te komen. En dat is geen gemakkelijke opgave als ze geen idee heeft wie ze kan vertrouwen.

Hunt Athalar bevindt zich in een aantal diepe gaten in zijn leven, maar deze is misschien wel de diepste van allemaal. Na een paar korte maanden met alles wat hij ooit wilde, bevindt hij zich weer in de kerkers van de Asteri, ontdaan van zijn vrijheid en zonder enig idee van Bryce's lot. Hij wil haar graag helpen, maar totdat hij aan de riem van de Asteri kan ontsnappen, zijn zijn handen letterlijk vastgebonden.

In dit sexy, adembenemende vervolg op de #1-bestsellers Huis van aarde & bloed en Huis van lucht & adem bereikt de Crescent City-serie van Sarah J. Maas nieuwe hoogten terwijl de wereld van Bryce en Hunt op de rand van de afgrond wordt gebracht en de toekomst rust op hun schouders.

Ook meteen verkrijgbaar als e-book.

Met 'Crescent City 3 - Huis van vuur & schaduw' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer goede jeugd- en Young Adultboeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor 15+. Daarnaast zijn er lijsten zoals die van beste fantasy jeugdboeken, jeugdthrillers, romantische jeugdboeken, de beste nieuwe Young Adult boeken en nog veel meer. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed jeugdboek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete jeugdboek.

Veel leesplezier.