Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog van de beste boeken kan vinden om te lezen.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken en thrillers. Met uitgebreide lijsten van de beste spannende boeken en thrillers van het moment, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende boeken voor de jeugd. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillersScandinavische thrillersthrillers over seriemoordenaars en bijvoorbeeld thrillers met sterke vrouwelijke hoofdpersonages.

BesteFantasyBoeken.com

Een website die geheel is gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment en van vroeger, de echte klassiekers dus. Met lijsten van de beste fantasy boeken series en de beste Young Adult fantasy boeken voor de jeugd. Daarnaast is er ook een lijst met de beste fantasy boeken voor liefhebbers van Harry Potter. Een echt paradijs voor fantasy boeken liefhebbers dus.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste sciencefiction boeken van het moment, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 van mijn verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste Young Adult sciencefiction boeken. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans want er zijn echte linken tussen de twee genres.

Horrorboeken.com

Horrorboeken.com is een website die is gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Dus niet enkel boeken van Stephen King, al is die zeker goed vertegenwoordigd op de site.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site bevat bijvoorbeeld fantasy boeken zoals het nieuwe Fairy Tale van Stephen King of November van Thomas Olde Heuvelt. Maar je hebt er ook psychologische thrillers zoals De Waarheid van Colleen Hoover.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2022. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook lijsten van populaire vegetarische kookboeken, vegan kookboeken, voor de barbecue of kookboeken bakken. Een hele hoop kookboeken om te ontdekken dus. Er staan op de site al meer dan 200 kookboeken ondertussen en er worden er steeds nieuwe toegevoegd. Ideaal om een cadeau te vinden voor vrienden of familie.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Uitgebreide lijsten met de meest bekende en leukste kinderboeken die er te vinden zijn, onderverdeeld in leeftijd.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je muziek cd's in talloze genres maar ook de nieuwe videogames zoals het nieuwe Call of Duty: Modern Warfare II voor de PS5 of Fifa 23 voor de Playstation 4. Je vindt er ook leuke spellen zoals het Beverbende kaartspel voor kinderen.

Op De Top lijstjes vindt je de beste top 10 lijsten in verschillende categorieën. Een van die lijsten is bijvoorbeeld Top 10 meest kwaadaardige vrouwen of een top 10 van de beste zangers.

Een blog over boeken aanraders.