Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog boeken kan vinden om te lezen.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken. Met uitgebreide lijsten van de beste spannende boeken van het moment, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende boeken voor de jeugd. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillersScandinavische thrillersthrillers over seriemoordenaars en bijvoorbeeld thrillers met sterke vrouwelijke hoofdpersonages.

BesteFantasyBoeken.com

Een website gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment. Met lijsten van de beste fantasy boeken series en de beste Young Adult fantasy boeken voor de jeugd. Een echt paradijs voor fantasy liefhebbers.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste sciencefiction boeken, beste fantasyboeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste Young Adult sciencefiction boeken. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horrorboeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horrorboeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horrorboeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2019.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2019 naast nog veel andere. De laatste llijst is die van beste kookboeken 2020. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook lijsten van populaire vegetarische kookboeken, vegan kookboeken, voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Uitgebreide lijsten met de meest bekende en leukste kinderboeken die er te vinden zijn.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je muziek cd's.

Een Engelstalige tegenhanger van deze site vind je op Myyoungadultbooks.com.

Op moppenbak.com vind je de beste moppen voor kinderen.

Op De Top lijstjes vindt je de beste top 10 lijsten.

Op Raadsel Heaven vind jec dan weer de beste raadsels van het internet terug, vooral raadsels voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

>> Engelstalige boeken websites