Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog van de beste boeken kan vinden om te lezen.

BesteFantasyBoeken.com

Een website die geheel is gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment en van vroeger, de echte klassiekers dus. Met lijsten van de beste fantasy boeken series en de beste Young Adult fantasy boeken voor de jeugd. Daarnaast is er ook een lijst met de beste fantasy boeken voor liefhebbers van Harry Potter. Een echt paradijs voor fantasy boeken liefhebbers dus.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste sciencefiction boeken van het moment, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 van mijn verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Goedkookboek.nl

Op deze site vind je, zoals de naam al aangeeft, enkel maar goede kookboeken. De beste die er voor verschillende kookwijzen te vinden zijn. Je krijgt er een antwoord op vragen als: wat is het beste slowcooker kookboek, of wat is het beste airfryer kookboek.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste Young Adult sciencefiction boeken. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans want er zijn echte linken tussen de twee genres.

Horrorboeken.com

Horrorboeken.com is een website die is gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Dus niet enkel boeken van Stephen King, al is die zeker goed vertegenwoordigd op de site.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2023. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook lijsten van populaire vegetarische kookboeken zoals ook vegetarische barbecue kookboeken, vegan kookboeken, voor de barbecue of kookboeken bakken. Een hele hoop kookboeken om te ontdekken dus. Er staan op de site al meer dan 200 kookboeken ondertussen en er worden er steeds nieuwe toegevoegd. Ideaal om een cadeau te vinden voor vrienden of familie. Nieuw zijn alle kookboeken van Niki segnit en een lijst met het beste soep kookboek of beste tapas kookboek

VeganKookboeken.com

Een website over veganisme met allerlei interessante besprekingen van kookboeken en andere nuttige info. Er is uiteraard een lijst van goede vegan kookboeken, maar ook van vegan kookboeken voor beginners. Een leuke tip is misschien onze bespreking van een vegan winter kookboek.

VegetarischeKookboeken.com

Een nieuwe website over vegetarisme dus met de nadruk op goede vegetarische kookboeken. Je hebt de standaard kookboeken maar evengoed beginners vegetarische kookboeken. Daarnaast is er ruime aandacht voor vegetarische kookboeken van bekende chefs en bijvoorbeeld vegetarische kookboeken kinderen.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Uitgebreide lijsten met de meest bekende en leukste kinderboeken die er te vinden zijn, onderverdeeld in leeftijd. Zo heb je leuke kinderboekjes over Pasen maar bijvoorbeeld ook kabouterboekjes kinderen of kinderboeken paarden. Ook heel leuk zijn fantasy kinderboeken.

Andere websites

Op De Top lijstjes vindt je de beste top 10 lijsten in verschillende categorieën. Een van die lijsten is bijvoorbeeld Top 10 meest kwaadaardige vrouwen of een top 10 van de beste zangers.

Boekfanaat.nl is een website in opbouw, net als veggiekoken.nl.

Een blog over boeken aanraders.