Gijzeling

Bodyguard 1
+13
gepubliceerd 29 september 2023
Bodyguard 1 - Gijzeling

De veertienjarige Connor Reeves wordt in het diepste geheim gerekruteerd voor een speciale bodyguard-squad. Hij krijgt training in toezicht, anti-hinderlaagoefeningen en ongewapende gevechten. De cursus is zwaar, zo zwaar dat hij zich soms afvraagt of hij het zelf wel zal overleven. Wanneer Connor wordt opgeroepen om de impulsieve tienerdochter van de Amerikaanse president te beschermen, is dat de ultieme test voor hem. Alicia zit helemaal niet te wachten op bescherming. Ze maakt er een sport van om haar Secret Service-agenten te ontwijken. Maar wat ze niet weet, is dat terroristen plannen maken om haar te gijzelen…

Van Gijzeling van auteur Chris Bradford werden al bijna 100.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen. Een must-have voor fans van Alex Rider, James Bond, Jason Bourne en de Netflix-serie The Night Agent.

Met 'Gijzeling' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer goede jeugd- en Young Adultboeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor 15+. Daarnaast zijn er lijsten zoals die van beste fantasy jeugdboeken, jeugdthrillers, romantische jeugdboeken, de meest recente jeugdboeken en nog veel meer. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed jeugdboek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete jeugdboek.

Veel leesplezier.