24 uur

spannende young adult van Marcel van Driel vanaf 13 jaar
+13
gepubliceerd 15 maart 2023
24 uur - beste young adult boek 2023

De 16-jarige Claire werkt als flitsbezorger. Wanneer ze op een koude winteravond haar laatste bestelling wegbrengt, wordt ze opgewacht door twee gewapende jongens die hun tijd doden met het opjagen van mensen. Claire is hun volgende slachtoffer. Zonder geld, telefoon, jas en op blote voeten moet Claire 24 uur uit handen van de jongens zien te blijven. Lukt haar dat, dan krijgt ze 10.000 euro. Lukt het niet, of houdt ze zich niet aan hun spelregels, dan wordt ze doodgeschoten. Als Claire erachter komt dat de jongens valsspelen, weet ze dat ze alleen kan overleven als zij de regels verandert...

24 uur is de eerste superspannende novelle van Marcel van Driel, schrijver van onder andere Superhelden.nl. Hij heeft al meer dan 55 boeken op zijn naam staan. Zijn verhalen staan bekend om hun nagelbijtende spanning en droge humor.

24 uur is een erg spannend verhaal dat erg vlot wegleest, ook voor nog jongere lezers (vanaf 13 jaar zelfs). Niet echt een dik boekje met iets meer dan 100 pagina's dus misschien dat moeilijkere lezers zich hier toch aan durven wagen. Ze worden beloond met een erg spannend verhaal. Het boekje kost momenteel maar 10 euro, het e-book ongeveer de helft.

Kopen bij bol.com

Met '24 uur' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer goede jeugd- en Young Adultboeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor 15+. Daarnaast zijn er lijsten zoals die van beste fantasy jeugdboeken, jeugdthrillers, romantische jeugdboeken, de beste nieuwe Young Adult boeken en nog veel meer. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed jeugdboek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete jeugdboek.

Veel leesplezier.