Wordt verwacht

Jeugdboeken en Young Adultboeken die worden verwacht. Ontdek en reserveer de nieuwste jeugdboeken van 2021 die nog niet zijn uitgekomen.

Ben je op zoek naar jeugdboeken die je wel al kan kopen dan kan je eens kijken naar de beste jeugdboeken van 201820192020, 2021 of onze lijsten van beste jeugdboeken ooit of beste Young Adult series.

1

Zwarte koffie, macchiato en takkenthee

Jacodine van de Velde
+14
verschijnt 08 juni 2021
Zwarte koffie, macchiato en takkenthee

Sara heeft een prima leven met haar man Stef en twee dochtertjes Jenna en Liv. Sinds kort heeft ze ook nog eens een leuk baantje in de Bagels & Beans van haar beste vriendin Marit. Kortom, het leven lacht haar toe. Maar toch bekruipt haar soms een onbestemd gevoel. Steeds vaker maakt Stef opmerkingen waardoor ze zich onzeker gaat voelen. Ze probeert hem zoveel mogelijk tegemoet te komen, tot haar duidelijk wordt dat zij de enige is die bereid is te vechten voor hun huwelijk. Sara belandt in een rollercoaster aan emoties. Haar wereld staat volledig op z’n kop… net als haar woonkamer, wanneer op een ochtend blijkt dat Sinterklaas niet alleen voor haar dochters is langs geweest en ze op een wel heel ludieke manier op een blinddate wordt gevraagd. Is dit het werk van Stef? Of van die sexy Macchiato-man die duidelijk een oogje op haar heeft?

 Dit nieuwe, romantische boek van Jacodine van de Velde verschijnt juni 2021. Als het even goed is als haar vorige boeken is het weer een echte aanrader.