Hallo, tot ziens en alles daartussen

Jennifer E. Smith
+13
gepubliceerd juni 2016
Hallo, tot ziens en alles daartussen

Hallo, tot ziens en alles daartussen is een onweerstaanbaar boek voor jongeren, geschreven door bestsellerauteur Jennifer E. Smith. Tijdens hun laatste nacht samen moeten Clare en Aidan een onmogelijke keuze maken. Voor fans van Rainbow Rowell en John Green.

Clare maakt áltijd lijstjes. En vanavond komt het erop aan: de laatste avond met Aidan voordat ze op kamers gaan, ver weg van elkaar. De grote vraag is: kunnen ze er maar beter een punt achter zetten, of kiezen ze voor een lange-afstandsrelatie?

Om dat uit te vogelen heeft Clare een lijstje gemaakt die hen langs alle bijzondere plekken moet brengen van hun tijd samen. Wordt het een tot ziens voor altijd of alleen voor nu?

De boeken van Jennifer E. Smith verschijnen in maar liefst 33 landen, en Hallo, tot ziens en alles daartussen wordt verfilmd.

'Smith voegt opnieuw een indrukwekkend en goed doordacht verhaal toe aan haar oeuvre.' - Kirkus Reviews over Hallo, tot ziens en alles daartussen

'De tweestrijd tussen je vleugels uitslaan en vasthouden aan het bekende zullen veel lezers herkennen.' - Publishers Weekly over Hallo, tot ziens en alles daartussen

Met 'Hallo, tot ziens en alles daartussen' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer goede jeugd- en Young Adultboeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken voor 15+. Daarnaast zijn er lijsten zoals die van beste fantasy jeugdboeken, jeugdthrillers, romantische jeugdboeken, de meest recente jeugdboeken en nog veel meer. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed jeugdboek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete jeugdboek.

Veel leesplezier.